Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Op zoek naar een baan?
Wouters Adviesbureau helpt je eraan!

Ben je op zoek naar die ene baan die precies bij jou past? Wouters adviesbureau zet z’n professionele hulp graag in om die voor jou te vinden! Onze specialisatie is immers Werving en Selectie. We onderhouden veel contacten met MKB-organisaties in de regio Haaglanden, met name in het Westland. Wij zijn kind aan huis bij de meest uiteenlopende bedrijven met name agro-gerelateerde- en metaalbouwbedrijven, maar ook de zakelijke dienstverlening maakt gebruik van onze know how op het gebied van personeel en organisatie.
We kennen onze opdrachtgevers goed, weten wat voor soort mensen in hun organisatie passen en vaak als eerste welke vacatures er zijn.
Jij kunt profiteren van ons uitgebreide werkgeversnetwerk in met name de regio Westland en je gratis inschrijven bij Wouters adviesbureau! Tijdens een kennismakingsgesprek worden wensen en mogelijkheden besproken. Zodra wij bij een van onze opdrachtgevers mogelijkheden voor je zien, stellen wij je -uiteraard na overleg- graag voor. Persoonlijke gegevens aan mogelijke bedrijven worden pas na jouw toestemming verstrekt.
Aanmelden voor inschrijving kan door je C.V. te sturen naar: info@woutersadviesbureau.nl