Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Verkade klimaat is als geen ander gespecialiseerd in hoogwaardige klimaatinstallaties voor de glastuinbouw, utiliteitsbouw en woningen. Al meer dan 80 jaar ontwerpen, installeren, leveren én onderhouden wij innovatieve klimaatsinstallaties, waarbij service als een rode draad door onze organisatie loopt. Er werken bij dit bedrijf zo’n 40 medewerkers, stuk voor stuk vaklieden, die door middel van scholing voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Het bedrijf heeft een groot en zeer gevarieerd klantenbestand, dat nog steeds groeit. Daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het project vlot te doen verlopen. De contracten, tekeningen en offertes vormen de basis voor jou als werkvoorbereider. Vanaf de start tot aan de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor monteurs, onderaannemers en de klant. Je participeert in de bouwvergaderingen maar zorgt ook voor de inkoop van de materialen en dat deze tijdig op het project aanwezig zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget. Je overlegt met de verschillende monteurs, onderaannemers en opdrachtgever. Ook wordt er verwacht dat je “meekijkt en “meedenkt” om de Verkade-producten te kunnen verbeteren en te waarborgen. De korte lijnen binnen Verkade vereisen een heldere communicatie en ervaring in de installatiewereld. Voor deze functie is het van belang dat je de juiste prioriteiten weet te stellen.

 

Wij vragen:

 
* zelfstandig kunnen werken
* verantwoordelijkheidsgevoel
* MTS/HTS (TH)-werktuigbouw bijvoorkeur richting energietechniek
* bij voorkeur enige ervaring als werkvoorbereider
* kennis van Autocad is een pré
 

Wij bieden:

 
* een zelfstandige, absoluut afwisselende baan
* goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
* een functie in een plezierige en informele sfeer
 
Als u voldoet aan bovengenoemde eisen, stuur dan uw cv naar: info@woutersadviesbureau.nl
 
Terug naar vacatures