Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Onze relatie is de specialist in het bouwen van turnkey-projecten in het binnen – en buitenland. Vernieuwingen zijn aan de orde van de dag. Onze relatie ziet dat ondernemers steeds meer en hogere eisen stellen aan de kwaliteit van hun kassen en installaties.
Onze relatie heeft de afgelopen jaren haar organisatie daarop afgestemd.
Goed opgeleide medewerkers, zowel op het kantoor als ook op de projecten zelf, zijn in staat om de snelle ontwikkelingen vorm te geven. Mede daarom beschikt onze relatie over een goede orderportefeuille en is ter versterking van het team dringend op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

Werkvoorbereider kassenbouw

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen die nodig zijn om het project vlot te doen verlopen. De contracten, tekeningen en offertes vormen de basis voor jou als werkvoorbereider. Vanaf de start tot aan de oplevering van het project ben je met de uitvoerder het aanspreekpunt. Je stelt de verschillende materiaalstaten op en vervaardigt de bouwtekeningen. Je overlegt met de verschillende onderaannemers en opdrachtgever. Ook wordt er verwacht dat je “meekijkt en “meedenkt” om de producten te kunnen verbeteren. In deze job zijn technische vaardigheden een must. De korte lijnen vereisen een heldere communicatie. Het is een baan die natuurlijk hoge eisen stelt aan je technische kennis. Je hebt ervaring in de tuinbouw of in de kassenbouw en beschikt over een commercieel gevoel. Een opleiding bij voorkeur werktuigbouw maken de functie-eisen compleet.
 
Als u voldoet aan bovengenoemde eisen, stuur dan uw cv naar: info@woutersadviesbureau.nl
 
Terug naar vacatures