Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Verkade klimaat is als geen ander gespecialiseerd in hoogwaardige klimaatinstallaties voor de glastuinbouw, utiliteitsbouw en woningen. Al meer dan 80 jaar ontwerpen, installeren, leveren én onderhouden wij innovatieve klimaatsinstallaties, waarbij service als een rode draad door onze organisatie loopt. Er werken bij dit bedrijf zo’n 50 medewerkers, stuk voor stuk vaklieden, die door middel van scholing voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Het bedrijf heeft een groot en zeer gevarieerd klantenbestand, dat nog steeds groeit. Daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe collega’s voor de functie van:

Servicecoördinator

Als servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor het aannemen, verdelen
en controleren van onderhouds-, storings- en inbedrijfstel werkzaamheden t.b.v. werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast maak je offertes voor bijkomende werkzaamheden als installatieaanpassingen c.q. uitbreidingen en stel je offertes op voor onderhoudscontracten.
Je bent tevens een belangrijk aanspreekpunt voor de klant.
Aanvullende werkzaamheden die het werk toebehoren zijn o.a. onderhoudsrapportages en meerjaren onderhoudsrapportages opstellen,
SCIOS- en F-gassen administratie, gereedschapbeheer, kwaliteitscontrole en het georganiseerd houden van het servicemagazijn.
Je beschikt over een middelbare technische opleiding en beschikt zo mogelijk over relevante ervaring.
Als u voldoet aan bovengenoemde eisen, stuur dan uw cv naar: info@woutersadviesbureau.nl
 

Terug naar vacatures