Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Een van onze relaties is een vooraanstaand bouwbedrijf bestaande uit drie werkmaatschappijen. Deze bestrijken samen het totale bouwtraject. Vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit zijn sleutelwoorden voor de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Voor deze relatie is Wouters adviesbureau voor Personeel en Organisatie op zoek naar een:

Projectadministrateur (40 u p/wk)

Functieomschrijving:

Als projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor een adequate kostenbewaking van de projecten. Je bewaakt begrotingen en budgetten zodat je afwijkingen tijdig kunt signaleren. Daarbij ben je zelf ook verantwoordelijk voor het operationeel voeren van de complete projectadministratie. Je voert controles uit, stelt periodieke rapportages op. Je geeft toelichting met betrekking tot de inhoud of uitkomsten daarvan aan de controller en bespreekt deze met het management. Daarnaast ondersteun je de inkoper met betrekking tot de administratieve afhandeling van inkoopcontracten en zorg je voor de afwikkeling van lopende schades. Binnen deze functie werk je nauw en veel samen met de bedrijfsleider, projectleiders en uitvoerders om de projecten op financieel gebied tot een goed einde te brengen. Ook ben je regelmatig fysiek aanwezig op de diverse projecten.

Functie-eisen:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een assertieve projectadministrateur die stevig in zijn schoenen staat. Je spreekt de taal van de bouw en weet van aanpakken. Je bent ambitieus, bereid om mee te werken aan het professionaliseren van project control en je hebt de capaciteiten hiervoor.

Je hebt daarnaast:

• HBO werk- en denkniveau
• Afgeronde HBO opleiding is een pré
• aanvullende cursussen op het gebied van projectadministratie/gegevensverwerking en -modellen.
• Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol
• De WKA en BTW wetgeving kent geen geheimen voor je.
• Je bent communicatie vaardig, kunt tegen weerstand en weet mensen te overtuigen
• Ervaring met Navision is een pré

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een platte organisatie, reageer dan snel! Binnen onze organisatie staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. Jij draagt je steentje daaraan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij.