Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Sterk toenemende noodzaak om efficiënter en grootschaliger te telen, schaarser wordende fossiele brandstoffen, alternatieve energiebronnen, watertekort, grotere druk op voedselveiligheid en milieu vragen om duurzaamheid. De kas speelt hierbij een cruciale rol. Onze relatie houdt daar met het ontwikkelen en realiseren van oplossingen en projecten al jaren rekening mee. En zal dat in de toekomst blijven doen! Dat doen we met veel succes. En dat doen we met een jong en gedreven team.
Ter uitbreiding van ons salesteam, zijn wij op zoek naar een:

Export sales manager

Functieomschrijving:

Als export sales manager van vervul je een belangrijke commerciële taak. Als vertegenwoordiger van reis je de wereld rond om nieuwe relaties op te bouwen en contacten te onderhouden met bestaande relaties en partners.
Je pleegt veelvuldig acquisitie in jouw internationale verkoopgebied. Je inventariseert de wensen van ondernemers en investeerders, denkt actief met hen mee en voorziet hen van technisch en commercieel hoogstaande en heldere adviezen. Vervolgens breng je, in samenwerking met de afdeling calculatie een passende offerte uit, veelal voor grootschalige turnkeyprojecten. Je vertegenwoordigt het bedrijf op internationale beurzen en blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de glastuinbouw.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een talentvolle commerciële export sales manager, die reislustig en zeer flexibel is ingesteld. Je bent zeer representatief, kunt vlot communiceren, de juiste prioriteiten stellen en je bent resultaatgericht. We verwachten dat je een brede interesse hebt en kunt meepraten op klantniveau. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van International Business. Kennis en kunde van verkoop en presenteren is een must. Daarnaast heb je affiniteit met onze sector en interesse in techniek.
We vragen een zelfstandige werkhouding, maar vinden het ook belangrijk dat je goed in een team kunt werken. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal zeer goed in woord en geschrift, de beheersing van andere moderne talen vormt een pre.

Wat bieden we?

We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je komt in een gedreven en inspirerend team van sales managers. Uiteraard krijg je bij de start in deze baan een gedegen inwerktraject, om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ten slotte kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten.

Als u voldoet aan bovengenoemde eisen, stuur dan uw cv naar: info@woutersadviesbureau.nl
 
Terug naar vacatures