Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Een van onze relaties houdt zich bezig met het vermarkten van groenten en fruit. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van het Westland en maakt een gezonde groei door. Voor deze relatie zijn wij op zoek naar een ervaren:

Commercieël medewerker

Als commercieel medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de inkoop van diverse losse producten en de verkoop van verpakte producten aan diverse afnemers. De nadruk zal hierbij met name op de productgroep paprika liggen. Het betreft een veelzijdige baan, waarin je jouw commerciële talent en ervaring ten volle kunt benutten.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en versheid van de door jou ingekochte producten en onderhoudt daartoe nauwe contacten met de keurmeesters. Je registreert jouw in- en verkopen in het geautomatiseerde orderverwerkingspakket en draagt zorg voor een juiste en tijdige afrekening van commissiepartijen. Verder verzorg je mede de acquisitie en selectie van nieuwe klanten en beoordeelt klanten op hun kredietwaardigheid en betalingsgedrag. Je onderhoudt intensief goed contacten met zowel klanten als leveranciers en handelt eventuele klachten op een constructieve wijze af.
Je gaat aan de slag met een gemotiveerd team van medewerkers in een open, directe en informele werksfeer. Daarnaast kun je rekenen op een goed bij de functie passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden.
 

Wat breng jij mee?

 
Je hebt ruime ervaring als commercieel medewerker in de AGF en bent goed bekend met het product paprika. Je beheerst de moderne talen in woord en geschrift. Je bent prettig in omgang en communiceert helder en duidelijk. Je bent resultaatgericht, een betrouwbare persoonlijkheid en werkt consequent en accuraat. Ben jij die ervaren commercieel medewerker die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met je!
 

Als u voldoet aan bovengenoemde eisen, stuur dan uw cv naar: info@woutersadviesbureau.nl
 
Terug naar vacatures