Wouters Adviesbureau

Wouters Adviesbureau voor personeel en organisatie

Onze relatie is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiliging systeem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Deze aanrijdbeveiligingen bieden optimale bescherming en blijvende kostenbesparingen. Door producten te testen op de eigen testinstallatie kan A-Safe hoge kwaliteit garanderen. Voor deze relatie zijn wij op zoek naar een:

Commercieƫl Administratief medewerkster

Als administratief medewerkster ben je gedurende veertig uur per week het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je onderhoudt contacten met de relaties en bent een enthousiaste representant van het bedrijf. Je bent de schakel tussen de medewerkers van de buitendienst en de klant. Je voorziet de klant van documentatie, je maakt afspraken met de klant en verzorgt de follow up. Ook zie je er niet tegenop om acquisitie te plegen. Je wordt ingezet bij het maken van de tekeningen, het opmaken van de offertes en alle daarbij voorkomende werkzaamheden. Je houdt het CRM systeem bij en ondersteunt de office manager daar waar nodig is. Kortom een veelzijdige baan
 
Het eisenpakket voor deze functie is best pittig. Communicatieve vaardigheden gecombineerd met een resultaatgerichte, initiatiefvolle en zakelijke instelling, zijn voor ons belangrijke selectiecriteria. Pionieren ga je niet uit de weg en je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie maar is geen absolute eis. Verder beschik je tenminste over een MBO opleiding, kun je goed overweg met een computer en beheers de Engelse taal uitstekend. Je bent in staat om onze relatie middels social media op de kaart te zetten
 
Natuurlijk kan de juiste kandidaat rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden. Je gaat onderdeel uitmaken van een gezond groeiende organisatie die gekenmerkt wordt door een professionele en informele werksfeer, waarbij de medewerker centraal staat. Een goed inwerkprogramma is de start voor een volgende stap in je loopbaan.
 
Voor telefonische informatie kun je, ook na kantooruren, terecht onder nummer 06-51635581.
 
Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren bij Wouters adviesbureau voor Personeel en Organisatie.